Szolgáltatásaink

Egyesületünk, a Bregyó TE eltökélt célja, hogy szolgáltatásait kiemelkedő minőségben biztosítsa minden sportolónak és érdeklődőnek, már egészen fiatal kortól.

4 salakpálya

Klubunk nyaranta négy kiváló minőségű salakpályával, exkluzív, hangulatos környezetben várja az amatőr teniszezőket, valamint a profi ambíciókkal rendelkező junior illetve felnőtt sportolókat is egyaránt.

3 kemény pálya

Mind a versenyzők, mind pedig a változatosságra vágyó amatőr teniszezők számára az országban egyedülálló lehetőséget biztosít három darab professzionális, az ATP előírásainak is megfelelő kemény borítású pályánk. Az országban is ritkaságnak számító ízület kímélő szerkezettel rendelkező borítás további előnye a játék során tapasztalható megbízhatóság, valamint az időjárási elemeknek való kisebb kitettség.

2 fallabda pálya

A klubunkban található két professzionális, ASB fallabda pálya lehetőséget biztosít mindazok számára, akik rendszeresen űzik a sportot, vagy azok számára is akik a tenisz mellett szívesen kipróbálnának egy hasonló, szórakoztató kiegészítő sportot, a squasht. A 2020-as évben a magasabb minőség és a környezettudatosság fejében a pályák világítását LED világításra cseréltük.

 

4 pályás sátor

A téli szezonban mind a négy pálya lefedésre kerül, ezáltal a téli hónapokban is biztosított a sportolás és szórakozás. A sátorban a sportoláshoz megfelelő hőmérsékletről egy új, magas hatásfokú kazán gondoskodik, még a leghűvösebb napokon is. A sportoláshoz való tökéletes fényviszonyokat modern LED világítás biztosítja. Az évente két alkalommal történő pályafelújítás biztosítja a játékosok számára a profi körülményeket. 

Konditerem

Az újonnan kialakított konditermünk lehetővé teszi a biztonságos sportoláshoz elengedhetetlen bemelegítéshez, valamint levezetéshez szükséges eszközöket és helyet, hogy a pályákon zavartalanul folyhasson a játék. Konditermünk továbbá kiváló lehetőséget biztosít mind az utánpótláskorú, mind a felnőtt játékosok számára, hogy akár önállóan, akár edzőink felügyelete mellett a teniszhez szükséges koordinációjukat és fizikai erőnlétüket tovább fejleszthessék.

Büfé

A jó hangulatot a játék előtt és után a büfé biztosítja, ahonnan egy üdítő vagy sör elfogyasztása közben figyelemmel kísérhetjük a pályán zajló játékokat. Előzetes egyeztetés vagy rendezvény esetén büfénkben meleg ételt is készítünk. Rendelkezésünkre áll továbbá a nyári szezon során a kerti konyha, ahol remek hangulatú grillezéseket tartunk, és bogrács ételeket készítünk.

Szauna és Masszázs

A feltöltődni vágyókat szauna és masszázs várja klubházunkban. Szaunánk mind az újonnan felújított férfi, mind pedig a női öltözőn keresztül is közvetlenül megközelíthető.

Shop

Klubunk a megfelelő felszereléssel kapcsolatban is segítséget tud nyújtani. Klubházunkban egy, a legújabb ütőkkel, grippekkel, húrokkal, rezgéscsillapítókkal, labdákkal és ruházattal rendelkező tenisz shop is található. Klubvezetőnk ezen túl minden felszereléssel kapcsolatos kérdésben és problémában minden vendégünk rendelkezésre áll. Professzionális elektromos húrozógéppel biztosítjuk vendégeink felszerelésének legmagasabb minőségét. Mindemellett vendégeink számára szükség esetén ütőbérlési lehetőséget is biztosítunk.

Szeretettel várjuk, minden sportolni, kikapcsolódni vágyó, tenisz szerető vendégünket!