Eseményeink

Bregyó TE TENISZPROGRAMOK 2021/2022

Téli szezonnal kapcsolatos információk

Bizonyára mindannyian tudjátok milyen nehéz helyzetbe került a hazai tenisz sport és vele együtt minden hazai tenisz klub a téli szezon kapcsán. A drasztikus energia áremelkedéseknek köszönhetően számtalan klub helyzete ellehetetlenült. Sajnos egyelőre központi segítség az aláírás gyűjtés ellenére nem érkezett. A helyzethez alkalmazkodnunk kell, hogy klubunk fennmaradhasson és tovább tudjunk működni. Az idei téli szezonnal kapcsolatban az egyetlen célunk, hogy működésünket biztosíthassuk, ám ehhez néhány, a korábbi időszakokhoz képest igen szokatlan lépésre kényszerülünk. Kénytelenek vagyunk a téli szezon során a nyitvatartásunkat némileg csökkenteni, így hétköznap reggel 7 órától este 20 óráig leszünk nyitva, míg hétvégén csak délután 18 óráig. Mindemellett az elképesztően megugró költségeink miatt az árakat kénytelenek voltunk a megszokottnál nagyobb mértékben emelni. Igyekeztünk a lehetőségekhez mérten minél kisebb mértékben emelni és inkább egyéb tényezőkön spórolni. Az árak némiképp fékentartása miatt kénytelenek vagyunk a sátor hőmérsékletén is csökkenteni, valamint a reggel 7 órától 8 óráig tartó idősávban a sátor fűtését mellőzni. Természetesen a fűtetlen sátorban a pályadíj kedvezményesebb. Mindemellett, hogy minél több klubtagunk számára tudjunk megengedhető áron játéklehetőséget biztosítani az idei évben a korábbiaktól eltérően egész évben használhatók lesznek a szabadtéri pályák. A szabadtéri pályák árát idén kedvezményesen, a fedettpályás árakhoz képest 50% kedvezménnyel tudjátok majd igénybe venni. 

Amennyiben a jelenlegi gazdasági és energetikai helyzet további radikális változást hoz, úgy kénytelenek leszünk mi is a helyzethez alkalmazkodni és változtatni a jelenlegi feltételeken. 

Az idei téli szezon még mindig igen sok bizonytalanságot hordoz magában, azonban mi igyekszünk egy biztos pont lenni ezekben az időkkben.
Kérünk Benneteket, hogy segítsétek munkánkat szezonbérletek vásárlásával a tervezhetőség elősegítése miatt! 

Ezúton is kérünk Benneteket, hogy az esetleges kellemetlenségeket próbáljátok megérteni. Természetesen, amennyiben bármilyen panaszotok, kifogásotok vagy egyéb kérdésetek, javaslatotok van bátran keressétek a klub vezetőjét.

Klubunkban számos rendezvény és verseny kerül megrendezésre az egész év során.
Az általunk rendezett események között találhatóak:

br

 


– házi versenyek, kupák
– jótékonysági kupák
– emlékversenyek
– házi bajnokság
– csapatbajnoki találkozók
– nyílt napok
– korosztályos versenyek
– felnőtt versenyek
– nemzetközi tornák