edzőink

Bihari József

Klubvezető, vezetőedző

1974. dec. 9-én születtem Siófokon. Gyermekkorom óta teniszezem. 12 éves korom óta a Siófoki Spartacus SE igazolt játékosa vagyok. A legjobb eredményem egyéniben Felnőtt Vidék Bajnokság 3. helyezés, csapatban 2018-ban Magyar Bajnoki cím. Edzői munkámat a nevelő egyesületemnél kezdtem meg Siófokon 1996-ban. 2001 óta a Bregyó TE vezetője és vezetőedzője vagyok. Edzőként mind társasági és profi játékosokkal is foglalkozom.

Seregély Dalma

Tenisz Edző

1990. jan. 7-én születtem Sopronban. 7 éves koromban kezdtem el teniszezni. Klubjaim: 1997. SVSE, Budapesti Spartacus, 2012. Bregyó TE. 13 éves kóromtól Magyar válogatott játékos voltam. Legjobb eredményeim: Budapest Bajnokság egyéni 1. helyezés, Magyar Bajnokság párosban 1. helyezés, Vidék Bajnokság párosban 1. helyezés, Magyar Bajnoki cím csapatban. Iskoláim: 2008-2012. Nyugat Magyarországi Egyetem rekreáció szervezés és egészségfejlesztés szakirány. 2012-2013. Testnevelési Főiskola középfokú edző. 2013 óta a Bregyó TE–nél dolgozom, mint edző. Elsősorban gyermekekkel foglalkozom, de felnőtt játékosok edzéseit is irányítom.  

Koller Ferenc

Tenisz Edző

1986 óta a Honvéd Szondi György SE versenyzője, csapatkapitánya, vezető edzője vagyok. Játékos múlt: 1999-ig a megyei első osztály, 2014-ig országos harmadosztály, 2015-ig országos másod- osztály, 2018-ig országos első osztály. Jelenleg versenyzők, amatőrök edzésével foglalkozom korosztálytól függetlenül.

Bácsai Gábor

Tenisz Edző

1971. febr. 24-én születtem Budapesten. 9 éves korom óta teniszezem.
Klubjaim: 1980. Ikarusz SE, 1994. Velence Tours, 1996. Honvéd Szondi SE, 2001. Bregyó TE.
A bregyó TE alapítása óta a klub harmadosztályú csapat játékosa és edzője vagyok.
Edzőként egyaránt foglalkozom utánpótláskorú és felnőtt játékosokkal is.

Tóth Béla

Squash Edző

1984 óta élek Székesfehérváron, kezdetben zenészként, majd tenisz edzőként dolgoztam.  A squash-al 2000-ben ismerkedtem meg, mikor elhelyezkedtem az Union sport klubban. Hamar szerelem lett, 2002-ben squash oktató képesítést szereztem. Azóta életem meghatározó eleme ez a sport. 2003-ban kezdtem el aktív versenyzői pályafutásom, három szoros korosztályos egyéni és  öt szörös csapat bajnoki címet szereztem az évek alatt. Squash edzői tevékenységem 2002 óta folytatom nagy lelkesedéssel.  2008 óta Magyarország squash főbírója vagyok, rendszeresen szervezek és vezetek le hazai squash versenyeket, az Országos Magyar Squash Bajnokság versenyigazgató posztját is betöltöm évről évre.  Pályafutásom során lehetőségem volt több alkalommal külföldi versenyeken is bíráskodni.  2013 óta dolgozom a Bregyóban, felnőtt és gyermek egyéni és csoportos edzéseket tartok. Foglalkozom mind teljesen kezdő mind haladó, különböző szinteken versenyző játékosokkal.

Fricska Fanni

Tenisz Edző

Gyerekkoromban kezdtem teniszezni, ez a sport az életem. Sok-sok évig versenyeztem, majd az egyetemet sportösztöndíjjal az Amerikai Egyesült Államokban végeztem. Edzői pályafutásomat New Jerseyben kezdtem, a Centercourt teniszakadémián, ahol rengeteget tanultam. Miután hazaköltöztem, az volt az álmom, hogy hasonló rendszerben működő közösséget tudjunk létrehozni és végre valahára itt a Fehérvár Teniszsuli. Azért dolgozom nap mint nap, hogy minél többen megszeressék a teniszt és, hogy a gyerekekkel már óvodás korukban megismertessük játékosan ezt a gyönyörű sportágat. Persze várom a lelkes felnőtteket is az óráimra, szinttől függetlenül.

Nagy Judit

Tenisz Edző

Gyerekkorom óta az életem része a tenisz, versenyzőként több korosztályos- és felnőtt magyar bajnoki címet nyertem, majd az aktív pályafutásom befejezése után edző lettem. Két sportos kisfiú anyukája vagyok, pontosan tudom, hogy mennyire fontosak az alapok a sportban. Ezért is tartom szívügyemnek, hogy már a legkisebbeknek megtanítsunk mindent, amire később szükségük lesz. A Play and Stay módszer ehhez kiváló. Az edzéseim vidám hangulatban telnek, várom az óvodás- és a kisiskolás korosztályt, valamint a hobbi játékosokat is nagy szeretettel!

Pákai Norbert

Tenisz Edző

Már gyerekként is szenvedélyem volt a sport, a tenisz 7 éves korom óta az életem része. Többszörös korosztályos- és felnőtt magyar bajnokként fejeztem be versenyzői pályafutásomat 2007-ben, azóta edzőként dolgozom. A Magyar Tenisz Szövetség 2016-ban az év edzőjének választott. Az elmúlt 15 évben tanítványaim – Udvardy Panna, Bukta Ágnes, Balázs Attila, Madarász Gergely- rengeteg nemzetközi- és hazai sikert értek el, amire nagyon büszke vagyok. Célom, hogy a jövőben is hasonlóan eredményesek legyünk játékosainkkal. A versenyteniszért felelős vezetőként azt szeretném, ha a kicsiktől a nagyokig minél többen megszeretnék ezt a csodálatos sportágat.